Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: Augusti 2016

Nyheter

Ortens konstfestival — Länge leve vi

Torsdagen den 15 september öppnar Ortens konstfestival! Temat för festivalens allra första år är länge leve vi, inspirerat av Ison och Filles låt med samma titel. Under festivalen kommer konstnärer från orter runtom i Göteborg ställa ut sina verk. Dessutom ett program fullt av uppträdanden, föreställningar, open mic och mycket mer!

  • Park 113Frihamnen, Göteborg
  • 15-18/9
  • Fri entré
  • Läs mer

XOLA! — visa din film på utomhusbio

En kurs för dig som vill prova på att jobba med journalfilm och utomhusbio! Filma de nyheter du tycker är viktigast. Vad vill du berätta, vad vill du visa? Jobba i redaktion ihop med andra, och diskutera bilder av staden du lever i. Arra filmvisningar utomhus, och se dina egna filmer på stor duk tillsammans med inbjuden publik.

  • Malmö
  • Pågår i september
  • Kursen är gratis
  • Läs mer