Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: September 2016

Nyheter

Vernissage Ljud i porten: 8 timmar natt

I Ljud i porten presenterar Konstfrämjandet ljudverk av konstnärer som på ett eller annat sätt förhåller sig till platsen utanför förbundets kansli på Swedenborgsgatan 1 i Stockholm. Välkommen till vernissagen för 8 timmar natt av Ninna Berger.

 • Konstfrämjandets kansliSwedenborgsgatan 1, Stockholm
 • 5/10kl 17-19
 • Läs mer

Välkommen till Konstdygnet 2016

Konstdygnet är en årlig mobil konferens som välkomnar utställningsarrangörer men även andra verksamma inom bild- och formområdet till föreläsningar, inspiration, samtal, workshops och tillfälle att träffa kollegor.

 • Scenkonst SörmlandJohn Engellaus Gata 1, Eskilstuna
 • 17-18/11
 • Läs mer
 • Nu öppnar Institutet för Samtida Klotter

  Gävleborg Nu öppnar det första Klotterinstitutet i Sverige på Kungen i Sandviken! Vi firar öppnandet med: Fria klotterväggar! Easy1 på Galleri LarsPalm! Vincent E.L. på scenen! Möjlighet att vara med och bygga upp institutet från grunden! GRATIS!

  Läs mer
 • Utställning: Applied Theories of Expanding Minds

  Västerbotten Konstkollektivet Crystal Beacon startar upp hösten på Konstfrämjandet Västerbotten med vernissage fredag den 23 september kl 19, i samarbete med Umeå Pride. Videoverket Applied Theories of Expanding Minds är en framtidsskildring om Kenya med fiktiva inslag. Efter självständighet från Kina, skapar en utbrytargrupp nya ceremonier med queera blickar.

  Läs mer