Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: Februari 2017

Nyheter

50 år sedan Multikonst

Idag för precis 50 år sedan - lördagen 11 februari 1967 - öppnade Multikonst, en utställning som visades på 100 orter samtidigt och hade vernissage i TV.

 • Utställning: Promised Land – Petter Nilsson

  Bergslagen Promised Land är löften om en framtida plats. I ett förföriskt skimmer presenteras idéer om nya byggnadskonstruktioner, landvinningar, expansion. En vision satt under vatten. Under optimistisk uppbyggnad och under förfall.

  Läs mer
 • Konst i Skolan

  Skåne 2013-2014 fick elever från fem skolor i Sjöbo kommun skapa konstverk med konstnärer. Elevernas konstverk redovisades på skolorna och på flera utställningar. Nu har vi slagit ihop dessa utställningar till en enda där vi visar foton och videoklipp från elevers arbeten.

  Läs mer
 • Utställning, föreläsning och workshop med Eva Arnqvist

  Gävleborg I slutet på februari besöker Eva Arnqvist vårt projekt Institutet för Samtida Klotter för både en föreläsning, en utställning på Galleri LarsPalm och en textil workshop!

  Läs mer
 • Artist talk: Carl Johan Erikson

  Jämtland I samband med vår första publicering i LT (Länstidningen), kommer upphovmannen Carl Johan Erikson också presentera sitt konstnärskap på Naturum Vålådalen.

  Läs mer