Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: Oktober 2017

Nyheter

Konst för alla — Ladda ner publikationen

Lokalt engagemang och delaktighet har alltid varit grunden för Konstfrämjandets arbete. Under de senaste åren har det blivit tydligt att konstfrämjande handlar om att omfördela resurser och kunskap, att sluta identifiera målgrupper och istället samarbeta med grupper med mål – grupper som vill ta makten över sina egna berättelser och uttryck.

Anmäl dig till Konstdygnet — 15-16 november i Örebro

Konstdygnet är ett årligt återkommande seminarium och en mötesplats för utställningsarrangörer, curators, konstpedagoger, konstnärer och andra aktörer inom konstområdet. Under ett dygn i Örebro får du ta del av föreläsningar, inspiration, samtal och workshops.

  • Örebro läns museumEngelbrektsgatan 3
  • 15-16 november
  • Läs mer