Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: December 2017

Nyheter

Mottagare av Bror Ejves stipendium — Folkrörelse, Förmedling och Konst

Bror Ejves stipendium 2017 har delats ut till Poesiskolan i Tynnered i kategorin Folkrörelse. Curatorerna Therese Kellner och Nina Øverli fick stipendiet i kategorin Förmedling för arbetet med Side-Show. Konstnärerna Joakim Forsgren, Mikael Goralski och Christer Chytraéus tilldelades Bror Ejves stipendium i kategorin Konst.

Konstfrämjande böcker: Plats till plats

Konstfrämjandet har producerat och varit med och producerat en rad böcker i år som vi har till försäljning på vårt kansli på Swedenborgsgatan 1 i Stockholm och genom beställning. I Plats till plats berättar 9 konstnärer om sitt arbete med konst på en plats. Och hur konsten både blir till och blir en del av en plats.

Bror Ejves fond 2017 — Stipendieutdelning och bokrelease

Bror Ejves fond delar i år ut stipendier i kategorierna Konst, Förmedling och Folkrörelse. Välkommen på stipendieutdelning! Under kvällen presenterar även pristagarna i kategorin Konst, curatorerna Therese Kellner och Nina Øverli, boken Side-Show, en sammanställning av projektet med samma namn.

  • Konstfrämjande kansliSwedenborgsgatan 1
  • 11 decemberKl. 18.00
  • Fri entré
  • Läs mer