Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: Juni 2018

Nyheter

Klockringning under Almedalsveckan 2018

Genom ett samarbete mellan Visby Domkyrka, BAC (Baltic Art Center) och Folkrörelsernas Konstfrämjande kommer konstnären Henrik Anderssons klockspel att ljuda dagligen över Visby mellan söndag 1 juli och söndag 8 juli kl 8:00, 12:00 och 20:00.

 • Visby
 • 1/7-8/78.00/12.00/20.00
 • Läs mer

Fönstertittarsjukan

Diagnosen fönstertittarsjuka ger associationer till, ja nästan uppmanar till flukteri, men är egentligen ett finare namn för ”kärlkramp i benen”. I sommar blir det möjligt att under promenadpausen förena nytta med nöje när vårt skyltfönster förvandlas till tittskåp för fönstertittarsjuka, dagdrivare nattvandrare och alla andra som stannar till.

 • Konstfrämjandets kansliSwedenborgsgatan 1, Stockholm
 • 13/6-17/8 2018
 • Läs mer
 • Summer Love

  Uppland Konstkollo i Gottsunda i juli!

  Läs mer
 • Förmödrarna

  Värmland Förmödrarna är en performance som lyfter fram kvinnors berättelser ur Arvikas historia och samtid. I ett projekt där samtidskonst möter kulturarv, utmanar vi normen kring vilkas liv som får bli en del av berättelsen om vår stad, igår, idag och i framtiden.

  Läs mer
 • Jobba med oss!

  Västerbotten Konstfrämjandet Västerbotten söker vikarierande verksamhetsledare.

  Läs mer
 • Isadora Vaughan – DIURNAL

  Jämtland Konstnärerna stortrivs i Sikås och till helgen har vi möjlighet att presentera Isadora Vaughans arbete: DIURNAL!

  Läs mer
 • Kreativt sommarläger

  Gävleborg Institutet för Samtida Klotter Gävleborg bjuder in dig som går på högstadiet till en kreativ vecka i Klotterinstitutets tecken.

  Läs mer