Konstfrämjandet

2

Konstfrämjandet

Aktuellt: December 2018

Nyheter

Luleåbiennalen visar konstfilm på Folkets bio — del 1

Som om del av Luleåbiennalen 2018: Tidjord visas tre av biennalens konstfilmer på Folkets bio i Luleå. Pre-Image (Blind as the Mother Tongue) av Hiwa K, Who is afraid of ideology? av Marwa Arsanios och What the Sun Has Seen av Agnieszka Polska.

  • Folkets bioNygatan 1
  • 12/1219.00
  • Fri entré
  • Läs mer

Fina recensioner av Luleåbiennalen 2018

”Om Konstfrämjandets motto om en «konst för alla» kunde ge farhågor om en allt för enkel idé om folkbildning, så finns här tvärtom ett djupt förtroende för konsten och poesin” – Frans Josef Petersson för Kunstkritikk

Konstfrämjandet deltar i Folk och Kultur 2019

Folk och Kultur är ett nytt kulturpolitiskt konvent och en tribun för konst och kultur i hela Sverige. Konventet vill främja ett tillgängligt och vitalt kulturliv i hela landet, sprida kunskap om kulturens betydelse samt synliggöra den regionala nivån och vara en mötesplats för det breda kultursamtalet inom alla politikerområden.

  • Folk och KulturEskilstuna
  • 6/2–9/2Se länk för öppettider
  • Se länk för inträde
  • Läs mer